CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 30 mei 2008

Sketch

Op het scrappersanonimousforum worden iedere twee weken sketches geplaatst gemaakt door Yvon of door mij.
De laatste was door Yvon gemaakt
En dit is mijn uitwerking;

Dan heb ik weer een nieuwe sketch geplaatst ;

donderdag 29 mei 2008

Online cropGisteren was er een online crop op het scrappersanonimous forum en ik had zowaar de mood en de gelegenheid om eens mee te doen. Het resultaat is me niet tegengevallen en ik ga het zeker nog een keertje doen. Er zijn hele mooie dingen gemaakt naar aanleiding van deze lay-out;
En dit is mijn uitwerking;


woensdag 28 mei 2008

AllesteltEn weer een nieuwe allestelt Neem maar snel een kijkje wat iedereen weer voor moois heeft gemaakt.


Dit was de inspiratie lay-out geplaats door Margot;
En dit is wat ik ervan gemaakt heb. Heb hem een kwartslag gedraaid kwam beter uit met de foto.
En dan een teleurstelling in een eerder berichtje schreef ik dat Emy samen met d'r vriendinnetje bij de dolfijnen mocht gaan overnachten. Gisteren hebben ze de datum doorgekregen 21 juli en laat dat nu precies in onze vakantie vallen. De moeder van Shirley heeft nog geprobeerd om de datum te verzetten maar het waren vastgestelde data, dus.....
Och arme heb zo met Emy te doen ze had er zich zo op verheugd zou bijna zeggen ga de vakantie verzetten vind het zo sneu voor haar.
Zometeen ga ik lekker shoppen met Yvon en Dorine bij special memories in Venlo. Even lekker relaxen na het drukke dagje van gisteren. Was heel erg geslaagd hoor met de kids in toverland maar ik was helemaal op en 's avonds nog een workshop mozaiken gedaan en toen was ik echt afgebroken.
Vandag hebben ze juffen en menerendag en morgen de hele dag workshops ben benieuwd.

maandag 26 mei 2008

Drukke week

Deze week staat in het teken van het 5-jarig bestaan van debasisschool Kom.mijn in Belfeld. Vandaag versieren de kids de school met zelfgemaakte slingers. Morgen gaan we met de hele school ( 470 kids en leraren en ouders) met de bus naar Toverland. Woensdag is er een juffen en menerendag, de verjaardagen van de juffen en meneren worden sinds drie jaar op een dag gevierd. Daarvoor zijn we zondag aan de knutsel geweest de ideeen voor de traktatie's heb ik opgedaan op de make en takedag van de creatie afgelopen zaterdag. Voor de meneren van Emy hebben we kauwgompakkie's geknutseld. En voor de juffen van Susanne hebben we blommetjes op een rietje geknutseld dit idee kwam van Jo-Ann.

Donderdag zijn er voor de kinderen de hele dag workshops, van schilderen, schminken, jembe, drummen, dans etc. met tussendoor een lunch en een geheime voorstelling.
Vrijdagochtend mogen ze naar het gemeenschapshuis waar een toneelstuk word opgevoerd van de leraren en enkele ouders.

Het was zaterdag een hele gezellige, drukke, leerrijke dag. Gezellig samen met Yvon en Dorine naar de creatie gereden en daar ontmoette we ook nog Marjan met haar dochter Nikki en Veronica. Hebben eerst geshopt bij het papier in de uitverkoop 25 vellen voor 7 euro, en rub-ons 5 vellen voor 5 euro, koopje toch. Toen hebben we een leuke workshop gevolgd bij Natasja en vervolgens bij Jo-Ann


Vervolgens lekker in het zonnetje gezeten en genoten van de lekkere hapjes.

Nog een workshoppie gevolgd van een kauwgumpakkie kan de foto niet laten zien want heb hem uit mekaar gehaald als voorbeeld voor de traktatie's van de meiden.

Nog even binnen wat gewinkeld en gebaald dat ik de vorige keer geen abbo heb genomen op de mooie kit van hun want deze keer was hij echt om te smullen, misschien, misschien...........

Heb nu wel gelijk een abbo genomen.


Bedankt voor het bekijken weer.

vrijdag 23 mei 2008

DOM

Allereerst de workshop is goed verlopen de dames vonden het heel erg leuk en eentje komt zelf s nog een keer terug om te skreppen, yes!!!!!!! Heb helaas geen foto's kunnen maken van hun uitwerkingen maar geloof me het waren stuk voor stuk hele mooie lijstjes. Ze hebben m'n voorraad bewonderd en meenden dat ik toch echt niks meer hoefde te kopen. Tja ik HOEF inderdaad niets meer te kopen maar..................


Doe op het SA-forum mee met de DOM ( Deck Of Me) maar liep gigantisch achter. Heb gisteravond even een inhaalslag gedaan en heb week 15 t/m 21 gemaakt, week 19 moet nog maar daar had ik geen passende foto bij. Ik heb voor de DOM de kaartjes van een rolodex genomen die ik nog had staan. Achteraf heb ik daar een beetje spijt van want de kaartjes zijn wel erg klein. Oke des te meer uitdaging om er steeds weer iets fraais van te maken.

Hierbij de foto's van dom 13 t/m 21 want dom 13 en 14 had ik nog niet hier laten zien.

DOM 13 Best friendDOM 14 Favorite color
DOM 15 Things I loveDOM 16 Nature
DOM 17 Good times
DOM 18 Time to yourself

DOM 20 At school I was

DOM 21 The day before

Heerlijk als je weer zo bij bent en nu snel op naar de andere dingen die nog op me liggen te wachten, een fotoswap, een sketch een lootje voor allestelt, een dare en een lootje voor SWAT o en ook nog een vriendenboekje.

Groetjes en bedankt voor het bekijken.

dinsdag 20 mei 2008

Mijn eerste workshoppie

Ga ik morgen geven aan een aantal meiden van de zwangerschapsgym van Susanne eigenlijk waren het er vijf maar twee konden niet. Normaal gingen we zo twee x /jaar uit eten, bowlen of iets dergelijks nu leek degene die het moest organiseren het wel leuk om een workshop te gaan volgen. En ik, zei de gek , reageerde gelijk met oohhh komen jullie bij mij toch een workshop scrappen volgen. Iekssssss ik vind het maar eng hoor. Wist eerst helemaal niet wat ik zou moeten gaan doen. Heb uiteindelijk gekozen voor een fotolijst gemaakt van dozenkarton ( met dank aan Monique/mobynick voor de werkbeschrijving) Heb hem zelf natuurlijk eerst gemaakt als voorbeeld en moet zeggen hij is best leuk geworden. Ga er natuurlijk morgen ook nog een maken. Ben heel erg benieuwd of ze het leuk vinden en of ik ze scrapverslaafd kan maken. Overigens zijn het alledrie creamammie's dus misschien kan ik van hun nog iets leren.

woensdag 14 mei 2008

Hoe cool

Shirley een klasgenootje van Emy is gewoon voor het geluk geboren. Ze doet heel vaak aan allerlei prijsvragen en wedstrijden mee en 9 van de 10 keer wint ze dan. Ze heeft voor de hele klas een middagje bioscoop gewonnen dus gaan ze volgende week woensdag naar de film Horton. En dan komt het ze heeft ook voor de tweede maal een overnachting bij de dolfijnen in het dolfinarium gewonnnen en ze mag een vriendin meenemen en ze heeft Emy gekozen. Hoe cool is dat het zal waarschijnlijk in de herfstvakantie gaan plaastvinden.

Allestelt 46

Het is weer allestelt dag dus neem snel een kijkje op het allestelt blog want er staan weer prachtige lootjes op ter inspiratie. Als je een keer vastzit of gewoon leuk vind om te doen dan maak je ook eens zo'n lift. Je kunt hem in z'n geheel liften of alleen de titel of een kleurstelling als de lootjes maar inspiratie geven.


Hier de te liften lay-out;
Hij is van Keisha Campbell ze maakt echt geweldige dingen en staat nu ook bij mijn favo's.
En hier mijn uitwerking;

dinsdag 13 mei 2008

Even updaten

Heb ondanks het mooie warme weer een heleboel om te laten zien. Heb voor Marianne een 6-tal lootjes gemaakt en twee kaarten.
Daarnaast is er op het SA-forum weer een nieuwe dare geplaatst dit keer weer in de ouwe stijl. De opdracht luidt maak een lootje met If I were a rich men dit mag de titel zijn of laat je erdoor inspireren. En gebruik lekker veel verf/inkt en stempels.
Hier is mijn uitvoering;

En hier volgen de lootjes die ik voor Marianne/madebymaly heb gemaakt.En nog twee kaartjes;
Vanochtend hebben de kids van groep 7 praktijk verkeersexamen op de fiets gedaan en ik mocht een van de controleposten bemannen. Ze zijn gelukkig allemaal (48) geslaagd!!!!!!!
Dat posten was helemaal niet verkeerd voor koffie werd gezorgd en ik zat lekker in het zonnetje.
Bedankt voor het bezoeken van m'n blog.

dinsdag 6 mei 2008

Deze jongeman

word vandaag alweer 13 jaar wat een knul al zie hem nog met z'n spierwitte haartjes in de kinderwagen liggen en nu is het al een brugpieper wat gaat het toch allemaal snel.Was nog vergeten om hier het lootje van scrappenwithatwist voor Mei te plaatsen dus bij deze, de foto is geprint op een transparant.vrijdag 2 mei 2008

Gisteren

Hadden we een volleybaltoernooi in Gennep. Nou ja we? Huub met z'n team maar er moesten twee dames meedoen en ik heb ja gezegd. Nu weet ik weer waarom ik dit geen leuke sport vind. Heb er twee blauwe pijnlijke beurse armen aan overgehouden maar alee het was heel gezellig. Nadeel was wel dat onze Susanne aan het eind van de dag ervoor koos om van een podium te vallen en hier een gebroken armpie aan overhield. Weliswaar is het een klein scheurtje maar wel zodanig dat ze er gips voor nodig had. Mocht allemaal de pret niet drukken we zijn vandaag naar toverland geweest en ze heeft overal op en in gezeten dus dat komt wel goed. Ze hoeft het gips ook maar twee weken te dragen.

Ze koos voor roze gips maar toen de gipsmeester het pakketje opende bleek er dit gips in te zitten, is dit cool of niet?