CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 31 juli 2008

2sketches4you

Wat is dat toch heb ik de after vakantie blues of komt het gewoon door het warme weer ik schijn maar niet te kunnen scrappen. Wil wel graag maar er komt niets uit m'n handen. Gelukkig zijn er van die leuke site's met genoeg inspiratie dus heb wel iets kunnen doen. Een van m'n favoriete site's is 2sketches4you, ik heb nog geen kaartje overgeslagen dus heb ik ook de afgelopen twee sketches die geplaatst zijn gedurende mijn vakantie gemaakt.

Laura's sketch 4;


En mijn uitwerking;
Heb gekozen voor het mooie papier van october afternoon en er een "trekkaart"van gemaakt.

Kazan's sketch 5;

Mijn uitvoering;
Ook hier weer het papier van october afternoon gebruikt.
En de sketch van deze week Laura's sketch 5;
\
En mijn uitwerking;
Bedankt voor het bekijken weer.

zondag 27 juli 2008

En alweer een award

Ik was blij verrast en ook heel erg trots dat ik weer een award heb mogen ontvangen en dit keer van een naamgenote, je vind haar blog hier. Heel erg bedankt Anja ik voel me zeer vereerd.De regels/rules voor deze award;

1. Only allowed to 5 persons
Alleen bestemd voor 5 personnen.
2. 4 have to be dedicated followers of your blog
4 moeten vaste bezoekers van je blog zijn.
3. One has to be someone new to your blog and live in another part of the world.
Een moet een "nieuwe" bezoeker zijn en afkomstig uit een ander deel van de wereld.
4. You must link back to whoever gave you the award quite simple really it is a way of saying thank you to those who take time out for wonderful comments to boost your day.
Je moet een link plaatsen naar degene waarvan je de award hebt gekregen heel eenvoudig en het is een manier om degene die de tijd nemen voor de fijne commentaren die je dag maken te bedanken.

Bij deze ga ik de award nu dan geven aan de volgende personen die m'n blog heel trouw volgen ( evenals anderen maar mag er maar 4 "weggeven");

1. Hanneke
2. Wilma
3. Berdien
4. Monique
5. Lea L ( for the nice commants on my cards made for 2sketches4you)

zaterdag 26 juli 2008

Hello again

Zo we zijn weer terug van een heerlijke vakantie in Corsica lekker bruin verkleurd en heerlijk uitgerust. Dus nu kunnen we er weer tegenaan. Veel foto's gemaakt zal hier een collage neerzetten om jullie een kleine impressie te geven en denk dat er nog wel veel lootjes zullen volgen met de foto's.

De heenreis is heel voorspoedig verlopen de terugreis iets minder door mijn fout. Ik dacht dat we dezelfde vertrektijd hadden als op de heenreis en heb niet meer op de papieren gekeken dus donderdagavond kwamen we om 9 uur 's avonds in Bastia aan om de boot te nemen om 11 uur zien we nog net de laadklep van de boot dichtgaan bleek dat de vertrektijd om 9 uur was. Oeps probleem we konden onze tickets nog omzetten voor een overtocht naar Toulon i.p.v. Savona wat wel inhield dat we gisteren dus i.p.v. 1000 km 1300 kilometer naar huis moesten afleggen en de kajuiten die we gereserveerd hadden voor de terugreis waren we natuurlijk kwijt dus we hebben de nacht al hangende en liggende op een aantal stoelen doorgebracht maar we zijn goed thuisgekomen en de reis verliep voorspoedig om 8 uur 's ochtends vanuit Toulon vertrokken en om 9 uur 's avonds waren we weer in Belfeld. Nu ben ik aan het wassen opruimen ed.


Heb de 640 foto's al geladen maar we hebben weer wat problemen met de camera. Eerst had Huub een andere lens erop gezet welke niet goed zat en met een hoop gepruts er weer afging anders had ik helemaal geen foto's meer kunnen maken en daarna deed de belichting het niet meer dus moest ik bij iedere foto de belichting handmatig instellen. Nu weet ik het dus zeker ik ga voor een nieuwe camera kijken want dit ben ik zo moe. Geloof dat de foto's wel nog mooi zijn geworden.


Tot laters.

zaterdag 12 juli 2008

I'm leaving on

a jetplane don't know if I'll be back again........... oh nee we gaan met de auto en dan de veerboot maar oke. Bij deze zal jullie allemaal missen want vannacht om 4 uur stappen we in de auto op weg naar Savona en daar nemen we om 11 uur 's avonds de boot naar Bastia (Corsica) en hopen om 7 uur 's ochtens voet te zetten op Corsicaanse bodem. Lekker heb er zin in en hoop veel foto's te maken ( tenslotte heb ik die niet meer genoeg) om na thuiskomst weer lekker te kunnen scrappen. De 24ste stappen we weer op de boot huiswaarts en dan zullen we de 25ste laat wel weer in ons eigen bedje liggen.
Dus bij deze groetjes en tot ziens.

vrijdag 11 juli 2008

aantal kaartjes

Had van het prima marketing papier de dude collectie die Marianne me had gestuurd nog wat restjes liggen. Ik had het papier zo verknipt dat ik er geen lootje meer mee kon maken maar wel nog kaartjes. Het eerste kaartje wat ik gemaakt heb is desketch van 2 sketches4you zie eerder bericht en de andere kaartjes zijn allemaal geinspireerd op het laatste nummer van het magazine cards only.Bedankt voor het bekijken en een heel fijn weekend gewenst.

donderdag 10 juli 2008

travel journal

Had vorige week van Marianne ( madebymaly) het mooie papier van making memories de passport serie gekregen en ben gelijk aan de slag gegaan, had natuurlijk ook een kleine bestelling erbij gedaan en daar zat dus een doosje met journaling kaarten van prima marketing bij.Gelijk wist ik hoe ik m'n travel journal zou gaan maken. Heb de journalingkaarten eruit gehaald en het doosje gepimpt en van wat papier en een tweetal papieren zakken en een binder weet even niet hoe die dingen heten een journal gemaakt.Overal zitten tags en lekker met stempels aan de slag gegaan weet nog niet of ik hem meeneem op vakantie of dat ik hem thuis verder afmaak vind het denk ik zonde om hem mee te nemen.

Hij is te bezichtigen op de site van Marianne en hier plaats ik even een slideshow.

woensdag 9 juli 2008

2 sketches 4 you en allestelt

Heb toch nog het kaartje van de sketch van Kazan op het 2sketches4you blog gemaakt het was weer zo'n leuke sketch.

Heb hem alleen een kwartslag gedraaid.


Vandaag weer allesteltdag en al de 50ste wow het is zo leuk om te doen en er komen zoveel verschillende dingen uit ben benieuwd naar de volgende hoop dat ik die nog kan maken want tja zaterdag gaan we op vakantie.
Deze was gekozen door Tanja en hij is gemaakt door Kristii Lockart, zij maakt fantastische dingen, neem maar eens een kijkje hierZal morgen ook nog even m'n traveljournal gemaakt met het nieuwe passport papier uploaden.

dinsdag 8 juli 2008

Isn't she lovely

Mijn kleine meid is gisteren 7 jaartjes oud geworden en gaat na de vakantie naar groep 3 gaat snel hoor.

Heb bij het scrappersanonimousforum meegedaan aan een kaartenchallenge en de derde prijs gewonnen jippie. Hier is de prijs die ik ontvangen heb van Rita van creatiefscrapwork. Heel erg bedankt iedereen voor het stemmen en Rita voor de mooie prijs.
Mijn winnende kaartje en hier de prijs;Daarnaast loopt er weer een sketch op het scrappersanonimous forum dit keer is de sketch van mijn hand;
En m'n uitwerking;Bedankt voor het bekijken weer.

donderdag 3 juli 2008

SWAT en nog wat lootjes

Aangezien het dinsdag 1 juli was staan er weer nieuwe lootjes op het swat-blog. De opdracht voor deze maand was maak een lay-out met een foto van een "ding" gebruik daarbij minimaal 20 knopen en drie verschillende soorten designpapier.

Daarnaast zijn we op zoek geweest naar nieuwe aanwinst voor het SWAT-team en we hebben 4 zeer getalenteerde dames erbij gekregen. Van harte welkom Monique, Rieni, Veronica en Claudia.

Verder heb ik nog twee lootjes gemaakt voor Marianne waarbij ik gebruik heb gemaakt van het mooie prima marketing papier en dan de dude collectie.

Het eerste lootje is een lift van een lay-out die op het SA-forum werd gebruikt bij een online crop van 25 juni j.l.
Bedankt voor het bekijken.

dinsdag 1 juli 2008

2sketches4you

Gisteren stond er weer een hele mooie sketch op 2sketches4you en aangezien m'n moeder bijna jarig is heb ik hem gelijk gemaakt. Het leuke was namelijk dat het een soort pocketkaart is dus in de pocket heb ik een tag verstopt waarop een tegoed komt voor.........moet ik nog bedenken.
Dit was Laura's sketch;
En hier mijn uitwerking van de sketch;

En zo is de kaart open.
Materialen; p.p. van WeRmemorykeepers white out, stempels van imagininsce, snag ém stamps happy birthday en birdie, my favorite things stempels you take the cake, brad en zwarte fineliner.