CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 28 augustus 2008

sketch

Deze lay-out heb ik gemaakt voor het SA-forum aan de hand van een sketch van mij. De meningen zijn nogal verdeeld lees ik. Ben benieuwd wat jullie er hier van zeggen.


Gebruikte materialen; p.p. van pink paisley office line en creative imaginations , diecuts van pink
paisley office line, vlinders gestanst met embossing folder van cuttlebug uit creative imaginations papier, jenny bowlin en hambly sheet, american craft thickers, letterstickers van making memories, dmc borduurgaren.

dinsdag 26 augustus 2008

2sketches4you

Er stond weer een mooie sketch op het 2sketches4 you blog dus gelijk maar aan de slag gisteren.

De sketch van Laura nr 7;En mijn uitwerking;Gebruikte materalen; donkerbruin bazill cardstock, p.p. sassafrass lass en basic grey mellow en de vlinders zijn van kaiser craft, thickers van american crafts, lint van maya road, borduurgaren en de vlinders zijn met de cuttlebug gemaakt en geembost.


maandag 25 augustus 2008

Handtekening


Ook ik ben gevallen voor het plaatsen van een handtekening. Heb eerst geprobeerd om met de muis zelf een handtekening te maken maar pppffff na de nodige pogingen heb ik het toch maar opgegeven en heb een voorbeeld font genomen.
Als jullie ook zo'n leuke handtekeing willen kijk dan even hier My live signature en creeer ook zo'n leuke handtekening.

vrijdag 22 augustus 2008

Online crop

Ben zo blij dat ik m'n mojo weer heb dus zou nu het liefst de hele dag scrappen maar ja er is ook nog een leven naast het scrappen geloof ik.

Gisteravond meegedaan met een onlinecrop op het SA-forum. Reuzegezellig hoewel dat speedscrappen eigelijk niets voor mij is zeker als je bedenkt dat ik ook nog een ander lootje had liggen wat ik graag wou afmaken.
Vind dan ook dat mijn lootje een beetje kaal is geworden voor mijn doen maar oke.


Dit was de te liften lay-out;En hier mijn uitwerking;

Gebruikte materialen; p.p sassafrass lass ( my dearest), basic grey(mellow) en kaiser craft, embossingstencil butterfly cuttlebug, american crafts thickers, brads van creative cafe, swirl stempels van autumn leaves, bloemen van prima marketing en american craft.donderdag 21 augustus 2008

Bedankt, 2sketches4you, allestelt en card cj

Ik wil iedereen bedanken voor hun tips, lieve berichtjes op m'n blog, hun blogs en hun inspiratie en vooral degene die m'n scrapmojo heeft teruggevonden en heeft opgestuurd. Heb gisteren heerlijk kunnen scrappen en heb nog wel wat ideeen dus laat die tijd maar komen.
Allereerst natuurlijk het 2sketches4you blog, begint een aardige verslaving te worden en tot overmaat van ramp stond er ook nog een super sketch van Ingrid ( een van de zeer getalenteerde designteamleden) op. Nee zonder gekheid ze zijn er mede verantwoordelijk voor dat m'n mojo weer terug is.

Dit was Kazan's sketch;
En hier mijn uitwerking vond de sketch zo leuk dat ik hem gelijk twee keer heb gebruikt;Er stond dus ook een sketch van Ingrid op en deze was ook heel erg leuk ook deze heb ik drie keer gebruikt;

De sketch;

En hier mijn uitwerkingen van de sketch;Dan hebben we natuurlijk ook nog het allestelt blog en gisteren was het weer woensdag dus.........


Dit was de te liften lay-out gekozen door Ellen;

Hier ging het dus mis met m'n inspiratie ik vind het een mooie lay-out maar het wou maar niet lukken heb hier echt op zitten zweten en ben uiteindelijk niet echt tevreden met het resultaat zal dan toch wel niet helemaal mijn ding zijn, anyway hier is ie;Verder had ik ook nog het card cj van Margot ( goot) liggen en ook dit was niet gemakkelijk. Het onderwerp was namelijk PAARS en wat die kleur voor jou betekend. Nou ik heb helemaal niets met paars dus pffhhhh. Uiteindelijk heb ik er toch iets van gemaakt en eerlijk gezegd ben ik er best tevreden over, hoop dat Margot dat ook is.


Zo dat was het weer voor even en nu ben ik weg moet met Rick de boeken voor school ophalen en hem dan op weg helpen met kaften. Hoop dat er dan nog wat tijd overblijft om de mojo die ik weer terug heb te kunnen gebruiken voordat hij er weer tussenuit piept.

Bedankt voor het bekijken.

dinsdag 19 augustus 2008

HELP

my scrapmojo has left the building..........Heb net zo'n anderhalf uur aan m'n buro gezeten met een cardstock en een foto zou de lay-out voor het allestelt blog gaan maken maar m'n inspiratie is weg. Heb allerlei papier erbij gehaald maar het is het allemaal niet. Snik, snik en ik wil zo graag. Heeft iemand mijn mojo misschien gezien, gaarne terugbezorgen in Belfeld graag.
Balen........

vrijdag 15 augustus 2008

Blogawards, fotoswaps en designwerk

Allereerst wil ik twee dames bedanken die me weer een award hebben gegeven.
Ten eerste Claudia ( sorry voor de late reactie maar ik had je berichtje over het hoofd gezien)
Van haar ontving ik deze mooie award, de whyldewomanaward;De regels van deze award zijn als volgt;

It's the Whylde Women Award and the rules are


1 you can give it to one or one hundred or any number in between - it's up to you. Make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite (http://www.tammyvitale.com) so Tammy can go visit all these wonderfull women. And remember the purpose of the award: to send love and acknowledgement to women who brighten your day, teach you new things and live their lives fully with generosity and joy.

Heel erg bedankt hiervoor Claudia aan mij de taak om deze nu weer te verdelen;

1. Rieni
2. Marianne
3. Monique
4. Veronica
5. Natasja
6. Rozella
7. Wilma

De tweede award is van TanjaDe regels voor deze award zijn;
The rules of the award are:

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

En hierbij mijn nominatie's;

1. Hanneke
2. Berdien
3. Ingrid
4. Yvon
5. Joke
6. Jeanet
7. Marjan

Heel erg bedankt Tanja.

Heb weer een aantal fotoswaps gemaakt en ontvangen van dames van het SA-forum.

Fotoswap nr 11,

Had Monique twee foto's opgestuurd met de mail en aan haar de keuze gelaten welke ze zou scrappen. Mijn verbazing was groot dat ze ze alletwee had gemaakt, heel erg lief en ze zijn prachtig geworden. Nog bedankt Monique.En deze heb ik voor haar gemaakt. Ik had nog papier over van Marianne uit de serie passport van making memories van m'n traveljournal en vond dit papier perfect voor de foto.Freestyle fotoswap nr 8;
Susan ( suzimo) maakte deze mooie swap voor mij;En ook ik ontving van Miranda twee foto's via de mail van haar lieve zoontje Duncan aan mij de keuze welke ik zou nemen. Kon natuurlijk ook niet kiezen en heb ze alletwee gescrapt.

Daarnaast heb ik afgelopen week lekker kunnen scrappen en heb het een en ander voor Marianne gemaakt.

Ik had nog wat van het prima marketing papier serie Anqueligue liggen en daar heb ik dit lootje mee gemaakt;


Ook had ik van creative imaginations papier ontvangen wat heerlijk past bij de zomerse vakantiefoto's.

Heb al tijden geen spread meer gemaakt maar vond het wel leuk om weer eens te doen dus bij deze een spread, voordeel is dat je zo wel flink wat foto's kunt wegwerken.Beach babe is gemaakt voor de sketchchallenge op het SA-forum aan de hand van een sketch van Yvon;En tenslotte; kennen jullie het fenomeen dat je als scrapper alles kunt gebruiken van doosjes, zakjes, blikjes, garen, wol, labels tot aan teenslippers toe. Ik heb inmiddels een hele verzameling aan spullen in m'n kast liggen die ik ooit nog eens wil bescrappen, alteren of wat dan ook. Alleen het grote probleem is de benodige tijd. Maar toen ik dit papier van creative imaginatiopns zag en eens in m'n voorraad dook wist ik meteen dat ik hier een teenslipperalbum mee wou maken. De teenslippers heb ik ooit voor 50 eurocent bij het kruidvat gekocht.http://s24.photobucket.com/albums/c27/scrapanja/?action=view&current=c519b45b.pbw

Inmiddels is het een heel verhaal geworden. Rest mij nog om jullie mee te delen dat we een week-endje lekker weg gaan. De kids zijn op kamp met de volleybalvereniging en Susanne is logeren bij familie. Dus voor ons het rijk alleen. We gaan vanavond naar de musical Ciske de Rat en hebben een leuk hotelletje geboekt in Apeldoorn. Morgen misschien naar groningen zijn we nog nooit geweest en vanuit Apeldoorn zijn we al halverwege.

Iedereen een fijn week-end en bedankt voor het bekijken.

donderdag 14 augustus 2008

En dan is het stil

Geen gemiauw meer geen kopjes geven, geen kattebak verschonen geen drinkbakje meer geen gespin op je schoot. We hebben onze poes Misty vandaag moeten laten inslapen ze was al een paar dagen niet lekker en vandaag ging ze zienderogen achteruit. Dan kun je wel allerlei onderzoeken laten doen maar ze was echt ziek. Het is goed zo, ze is 16 jaar geworden.
Dag lieve Misty..........

dinsdag 12 augustus 2008

2 sketches 4 you

Blijf het iedere keer weer leuk vinden om aan de sketches mee te doen, heb er nog geen een overgeslagen.;-)) ook heel erg handig als je een aantal verjaardagen in het verschiet hebt en even geen inspiratie meer hebt.

De sketch was dit keer van Laura;
Mijn uitwerking, sorry dat de foto een beetje scheef is;

vrijdag 8 augustus 2008

2sketches4you

En weer een mooie sketch die ook perfect is uitgevoerd door het nieuwe designteam m'n complimenten dames.
Dit was de sketch;

En dit heb ik ervan gemaakt;


Bedankt voor het bekijken.

woensdag 6 augustus 2008

allestelt

Ondanks de vakantieblues toch nog een lootje kunnen maken voor het allestelt-blog neem maar snel een kijkje want er staan weer mooie dingen op.


De te liften lay-out;

Mijn uitwerking;

vrijdag 1 augustus 2008

SWAT

Het is weer het begin van een nieuwe maand dus ook weer tijd voor de nieuwe uitdaging op het SWAT-blog.

De opdracht voor deze maand was van Rieni en was als volgt;

Scrap met een foto van een dier.
Gebruik de kleur blauw, verf, cardstock of designpapier
Gebruik tenminste een item van chipboard.


Een hele leuke opdracht en heb gelijk een van de foto van Corsica gebruikt.

Neem maar snel een kijkje op het blog want er staan hele mooie dingen tussen ook van de "nieuwe"meiden.


Tijdens mijn vakantie was er ook weer een allestelt lootje deze heb ik hier nog niet geplaatst.
Dit was de te liften lay-out;

En hierbij mijn uitwerking;
Vlak voor m'n vakantie ook nog een sketch op het scrappersanonimousforum gemaakt;