CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 27 november 2008

Allestelt

Gisteren was weer allesteltdag en er zijn weer hele leuke verrassende lootjes gemaakt.Neem maar eens een kijkje HIER.
Ik vond het te liften lootje niet zo maar heb er mijn draai aan gegeven;


Valt me op dat ik normaal altijd een vrij exacte lift maak van de lootjes dit keer heb ik me alleen laten inspireren door de foto en het gescheurde papier rondom de foto.
Susanne vind het zalig om overal in te kruipen zoals hier in ons koffer voordat we op vakantie gingen. Het paste net en de koffer ging ook nog dicht we hebben er toch maar voor gekozen om haar zo mee te nemen en de kleding in het koffer te doen.;-))
Het gescheurde heb ik vertaald in schilderstape wat ik met roze verf heb bewerkt en vervolgens de tekst opgeschreven.


Heb nog wel wat andere dingen om te laten zien maar nu moet ik vliegen want ik moet Sint naar school brengen tot laters.

woensdag 26 november 2008

2sketches4you bonus en kadootje

Deze week stond er naast de mooie sketch van Kazan ook een geweldige bonussketch van Hanneke op. Kon het niet laten om deze ook te maken en weer voor Marianne (MadeByMaly) met hoe kan het ook anders het prachtige october afternoon papier.

De sketch;


En mijn kaartje;




Verder heb ik eveneens met het october afternoon papier een leuk kadootje gemaakt wat ik vond in de cards only deel4 door Moon ontworpen.




Dat was het weer even heb nog wat andere dingen om te laten zien maar die komen morge of overmorgen.

dinsdag 25 november 2008

2sketches4you

Voel me gelukkig alweer een stuk beter en heb lekker kunnen scrappen dus het gaat de goeie kant op.
Allereerst weer meegedaan aan 2sketches4you hoezo ben verslaafd kijk iedere week weer uit naar de sketches en de mooie uitwerkingen van het designteam. Ook deze week weer een mooie sketch de 14de alweer van Kazan.

Ik heb de sketch een kwartslag gedraaid en er een pocketkaart van gemaakt. Heb wederom het mooie Ambrosia papier van Basic Grey gebruikt.

Aan de binnenzijde zit een pocket waar je bijv. een kadobon in kunt doen.


Zo nu moet ik eerst boodschappen doen tenslotte moeten we ook nog wat eten. Vanavond naar ouderavond van Rick en morgen moet ik echt op pad voor de sintkadootjes word tijd.
Bedankt voor het bekijken weer en een fijne dag nog.

zondag 23 november 2008

Alweer ziek

Helaas ben ik dus alweer ziek heb dat ene griepje net achter de rug dient zich het volgende weer aan. Koorst, moe, overgeven en barstende hoofdpijn dus voor mij helaas even geen scrap. Ben wel blij dat het nu is en niet volgende week want ik wil zo dolgraag naar de workshop van Natasja bij special memories volgende week zaterdag. Dus duimen jullie allemaal dat ik dan weer helemaal fit ben?

Heb nog wel een lootje om te laten zien deze was voor de laatste dare op het SA-forum de opdracht was scrap in de kleuren bruin en blauw.



Bedankt voor het bekijken weer en al jullie lieve reactie's ik kruip weer in bed. Nog een fijne zondag.

vrijdag 21 november 2008

2sketches4you en ander kaartje

Vandaag een aantal kaartjes gemaakt.
Allereerst weer de kaartjes voor het 2sketches4you blog.
De sketch was van Laura nr 13 alweer


En hier mijn uitwerking;


Daarnaast was er een leuke bonussketch van Kristen.

En hier mijn uitwerking met het geweldige October afternoon papier wat ik weer voor Marianne ( MadeByMaly) heb gemaakt.





Elske zet iedere woensdag een sketch op het SA-forum en ik probeer hier ook trouw aan mee te doen, dit was de sketch van vorige week;


En hier mijn uitwerking;



Bedankt voor het bekijken weer en een prettige avond ga weer scrappen!!!!!

donderdag 20 november 2008

AWARD

Kijk eens wat ik van Rieni kreeg, een hele mooie blogaward. Heel erg bedankt Rieni ben er heel erg blij mee.

Here are the rules: 1. The winner may put the logo on their blog. 2. Put a link to the person who sent you the award. 3. Nominate 5 blogs for the award. 4. Put links to their blogs. 5. Leave a message for your nominees.




Ik nomineer hierbij de volgende blogs;

Marjan
Marianne
Wilma
Yvon
Hanneke


woensdag 19 november 2008

Designwerk voor Marianne

Hierbij nog een drietal lootjes die ik gemaakt heb voor Marianne (MadeByMaly). Als jullie de werkbeschrijving willen lezen kijk dan even op haar blog.

Dit lootje is gemaakt met het mooie prima marketing papier de youth serie


Ook voor deze fotoswap voor Monique (mobynick) heb ik het prima marketing papier youth serie gebruikt.



En tenslotte nog een lootje met het October Afternoon papier en jawel hoor weer die monstertjes krijg er maar geen genoeg van. Let even op de verstekeling in de auto.



Heb nog steeds papier liggen dus kan nog wel even vooruit, ideeen zat nu alleen nog de tijd vinden. Moet nog sintinkopen doen en morgen ga ik met de kids van groep 8 naar Maastricht en naar het industrion heel erg leuk maar eigenlijk wil ik scrappen.

maandag 17 november 2008

Terras, workshop en card cj

Even weer een update dat jullie niet denken dat ik niets meer heb uitgevoerd, ahum.
Allereerst weer m'n bijdrage aan het card cj dit keer van Ingen en haar thema was dromen;



Heb jullie misschien wel verteld dat ik samen met een vriendin die ik nog steeds niet aan het scrappen heb gekregen drie weken lang een workshop heb gevolgd in Tegelen bij het knutselhukske. We hebben een drietal schilderijtjes gemaakt met foto's ( dat wel) eerst de ondergrond geverfd, foto opgeplakt en toen nogmaals geverfd met latex en gips. Rondom de foto is een dikkere laag aangebracht met meer gips. Vervolgens hebben we het geheel met boenwas behandeld.



Zo nu weer naar de mannen van het terras want die moeten weer voorzien worden van koffie. Het terras vordert gestaag en het word heel erg mooi al zeg ik het zelf, hier een impressie hoe het eruit gaat zien;



woensdag 12 november 2008

2sketches4you

Wederom een leuke sketch op het 2sketches4you blog van Kazan dit keer;



Dit kaartje is wederom voor Marianne (madeByMaly) van het mooie october afternoon papier. Werkbeschrijving op haar blog.

Het is weer woensdag allesteltdag en dit keer had ik een te liften lootje geplaatst van Emily Powers gevonden op two peas.

Dit was het lootje;



Ik had jullie al verteld dat ik een mooie pizzadoos van Marianne(MadeByMaly)had gekregen met mjummie papier erin o.a. het nieuwe october afternoon papier. Als jullie een werkbeschrijving willen weten dan verwijs ik jullie naar het blog van Marianne. Hier zijn de eerste lootjes die ik ermee heb gemaakt;

Op dit lootje heb ik een foto van mezelf gebruikt en het leuke is dat iedereen die ik het lootje laat zien meent dat het een foto van m'n oudste zoon Arno is. Arno zelf zei; "Wat heb ik daar een vreemde bril op?" Leuk he.


De volgende twee lootjes zijn gemaakt aan de hand van sketches die Maaike afgelopen zondag op het Sa-forum heeft geplaatst. Het was weer sketchy sunday.

Het eerste lootje was niet echt favoriet maar ik ben wel tevreden met het resultaat. Tijdens onze vakantie in Turkije wou Emy dolgraag van die mooie vlechtjes. Nou dat hebben we geweten het was een heel karwei om ze er weer uit te krijgen en hier en daar moest de schaar eraan te pas komen. Met als gevolg dat ze een hele wilde haardos had.







Dit is een halfje geworden. Susanne kan altijd heerlijk spelen en uren bezig zijn met de meest uiteenlopende dingen. Hier is ze zielsgelukkig aan het spelen met het zaagsel van de trap tijdens de verbouwing. Oma zegt dan altijd dat ze zo leuk kan "ozelle" wat dialect is en zoveel betekend als keuvelen, lekker bezig zijn ik weet niet zo goed hoe ik het beter kan omschrijven.











Zo nu ga ik koffie zetten voor de mannen want ze zijn met het terras bezig, spannend hoor ben zeer benieuwd hoe het gaat worden.

Tussendoor hoop ik nog wat tijd te vinden om met de rest van het papier aan de gang te gaan, ideeen genoeg. Ook wil ik het kaartje van 2sketches4you nog maken.


vrijdag 7 november 2008

kaartjes en sketch

Elske had weer een leuke sketch voor een kaart geplaatst op het SA-forum en natuurlijk volgde daar weer een kerstkaartje uit.
De sketch;

Mijn kaartje;

Vanavond hebben we een verjaardagsfeestje van een 50-jarige dus net even snel een kaartje gemaakt waarbij ik eerlijkheidshalve moet bekennen dat het een lift is van een kaartje van Joke. Hoop dat Joke het hiermee eens is beter een goeie lift dan geen kaartje toch?
Heb ook nog de sketch van Yvon van het SA-forum gemaakt vind die foto van Arno helemaal het einde zal hem nog wel een keer gaan gebruiken.
De sketch;

Mijn uitwerking;
Zo dat is het weer even voor nu en weet je wat ik nu ga doen. Kwijlen boven m'n pizzadoos die ik van Marianne ( MadeByMaly) heb gekregen met mjummie nieuw papier welk zien jullie binnenkort wel, hi,hi.
Fijne avond en bedankt voor alle lieve reactie's.